Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle
Hjem » Blogg

Blogg

14.05.2017

Sommersko

Sommeren er her nesten og tiden for å kjøpe sommerens sko er her. Uansett om du er ute etter tøysko, ballerinasko, høye hæler eller sandaler, vi har det du ser etter.

De første skoene vi vil gjøre deg oppmerksom på er disse helt fantastiske sommerskoene fra Kerline. Disse skoene har en skikkelig stilig, glatt og skinnende overflate som virkelig oser av stil. Skoene har også en helt nydelig, høy og tynn hæl og lekre seler som holder skoene på plass på foten. Trykk på bildet under for å klikke disse skoene hjem i dag!

 

Det neste paret ut er disse søte høyhælte sommerskoene fra Queen ViVi. Dette er skikkelig åpne og luftige sko med huller langs siden og åpen tå. Selve skoene er laget i en helt ren og sommerlig hvitfarge. Helt fremme på tuppen finner du også en søt liten sløyfe som prikken over i-en. Trykk på bildet under for å klikke disse skoene hjem i dag!

Neste par ut er disse råkule sandalene fra Kayla Shoes. Sandalene er laget i heldekkende svart lær, med sølvfarge på innsiden av hælen og nydelige strimler over selve foten. Dette er virkelig sandalene for deg som vil være den desidert kuleste på stranda, festen eller hvor som helst i sommer. Trykk på bildet under for å klikke disse sandalene hjem i dag!

 

Dersom du heller vil ha tips om bredere kategorier kommer det et gulltips her. Sjekk ut våre tøysko i kategorien sneakers for å finne en rekke lette sko som er helt perfekte som sommersko. Disse skoene kan du bruke hvor som helst, når som helst og uten sokker. Dette er skikkelige sommersko! Klikk på bildet under for å se nærmere på disse nå!

Var det ikke høye hæler eller sneakers du så etter? Hva med ballerinasko da? Ballerinasko er antakeligvis den skotypen som egner seg best til beskrivelsen sommersko. Hos oss finner du ballerinasko med pynt, skinnende ballerinasko og tøysko. Særlig tøysko er vell perfekte som sommersko? Klikk på bildet under for å se våre ballerinasko.

Fant du dine sommersko her? Uansett ønsker vi deg en riktig god sommer!

 Les mer...
08.05.2017

Hva er tøysko?

Svaret på spørsmålet over er i grunnen ganske enkelt. Tøysko er sko hvor hele skoen med unntak av sålen og hælen er laget i tøy og/eller tekstil. Ofte omtales også tøysko som bare sommersko fordi de er ideele sko i varmt vær da de er tynne og lette å ha på foten. Stoffet de er laget i gjør også at det ofte er deilig å gå i tøysko uten sokker, hvilket bare forsterker følelsen av sommer og varme.

Hos oss er det kun sneakers og ballerinasko vi har valgt å sortere i egne kategorier som  tøysko, men alle typer sko kan selvfølgelig lages som tøysko. Men det er likevel vanligst at det er ballerinasko og sneakers som lages på denne måten.

Klikk på bildet under for å gå til våre sneakers tøysko.

Klikk på bildet under for å gå til våre ballerina tøysko.Les mer...
24.04.2017

Pumps som oser av klasse!

Sjekk ut disse helt fantastiske skoene fra CHC-Shoes. Skoene er laget i nydelig svart lakket materiale som skinner i lyset. Dette gir en heltrukket og ren følelse som virkelig viser igjen. Undersiden av skoen er heller ikke glemt. Undersiden er nemlig dekket i skinnende materiale som viser igjen hver gang du løfter foten (er dette den perfekte kysseskoen?). Skoene har også en lang tyn og lekker hæl som bare forsterker intrykket av klasse.

 

Våre testpersoner bemerket at skoene til tross for sin smale utforming med lang og tynn hæl gir god balanse og er enkel å gå i. Skoene har spiss tupp, men ikke så spiss at du kjenner det i tærne. Dette er rett og slett en perfekt sko å entre festen i!

 

Dette er som du kanskje ser helt perfekte sko til festen, selskapet, daten eller hvor som helst hvor du vil imponere. Dette er skoene som virkelig kan imponere gjester, venner og andre (daten?).

 

Disse skoene får du nå på tilbud til bare 399,- ved å klikke her. Klikk de hjem i dag da vel!Les mer...
24.04.2017

Finnes det råere pumps enn disse?

Disse skoene fra Ideal Shoes er bare helt rå. De er laget i nydelig lakket svart som skinner i lyset. Deretter er det dekket i nydelig nettinmønster av tekstil. Dette gjør at du får svarte sko med svart nettingmønster som viser igjen uten å bli for prangende. Skoene har også en tynn og høy hæl som bare oser av klasse.

 

Skoene er også helt perfekte å gå i. Våre testpersoner sier at til tross for den høye og tynne hælen er skoene lette å gå i og har en god balanse. De er også behagelige å gå i og gnager ikke på hæl eller tær. Detter er virkelig skoene for deg som vil imponere på festen, selskapet eller hvor som helst.

 

Naturlig nok er disse skoene helt perfekte for en god fest, selskap eller tur på byen, men det er også sko som er helt perfekte for å imponere i andre situasjoner.

 

Disse nydelige skoene får du nå på tilbud til bare 399,- ved å klikke her. Klikk de hjem i dag da vel! 

 

 

 Les mer...
24.04.2017

Helt nydelige pumps!

Sjekk ut disse helt nydelige skoene fra Jumex. Rundt foten er skoene laget i deilig svart stoff, mens den stilige hælen og platået er dekket i nydelig lakket svart som skinner i lyset. Skoene har også flotte ankelstropper i svart skinn. Undersiden er laget i en lys beige farge som gir noe kontrast når du går, danser eller kysser(?). Skoene har en lang og nydelig hæl.

 

Våre testpersoner bemerker at disse skoene er veldig gode å gå i. Platået gjør at det kommer litt materiale mellom foten og bakken, ankelstroppen hjelper godt til å holde skoene på plass(hvilket er perfekt til dans) og hælen er lang, men har litt bredde, hvilket gir meget god balanse.

 

Dette er skikkelige finsko som du kan bruke til det meste. De er perfekte til fest, selskap, date, dans og til og med bare i hverdagen. Ankelstroppene bidrar også til å gi et preg av klasse over disse skoene.

 

Disse nydelige skoene får du nå på tilbud til bare 399,- ved å klikke her. Klikk de hjem i da da vel!

 Les mer...
24.04.2017

Endelig er våren her!

Det føles kanskje ikke helt slik ut når du stikker nesa ut gjennom vinduet, men nå er våren her. Det bli mildere og mildere, det beynner å dukke opp knopper på trærne og snart bli det grønnere. Våren er virkelig en deilig tid.

 

Med våren kommer også en annen sesong, nemlig selskapssesongen. Nå er det tid for dåp, konfirmasjon, bryllup, 17. mai, terrassefester og mye mer. Da er det godt å ha noen nydelige finsko på lur, eller det er den perfekte unnskyldning til å kjøpe deg noen nye nydelige sko.

 

Hos oss setter vi virkelig pris på våren og alt som følger med. Derfor gir vi deg frem til 17. mai -20% på alle finsko! Så nå er det bare å slå seg løs!Les mer...
24.02.2017

Mer vårnytt

Vi har nå fått inn disse superkule sneakersene fra Jumex. Disse får du til bare 299,- allerede i dag. Du får disse i rødt, svart, hvitt og mørkeblå. 

Jumex er tysk design, produsert i Kina. Jumex er riktignok et stort sett ukjent merke her i Norge, men er et ganske "mainstream" merke i Tyskland. Her har de til og med egne butikker på linje med f. eks. Adidas og Nike.

Jumex produserer sko til hele spekteret, de tilbyr ballerina, sneakers, pumps, boots, sandaler og mye mer. Felles for alt er at det er stilig design og produsert i god kvalitet. De fleste sko fra Jumex er merket med hva de er laget av og det er tekstil, lær og overflatebehandlet lær som går igjen. 

Alle våre Jumexprodukter finner du her.

 Les mer...
21.02.2017

Vårnytt

Våren er nesten og i den fobindelse vil vi den neste tiden presentere en del nyheter i sneakers og andre vårlige sko.

Først ute er Haley sneakers. Disse skoene er designet i Tyskland og produsert i Kina. De merkes og selges "unbranded" til oss og vi selger de derfor under navnet Haley. Ett kult navn til kule sko.

Skoene får du i helsvart, grå med svart, marineblå med hvit, rosa med svart og svart med hvit. 

Disse skoene er nå tilgjengelige til 299,-

 

 

 

 Les mer...
19.10.2016

Hva er sneakers?

Sneakers er kanskje en av de mest vanlige skoene vi har i dagens samfunn og brukes av de fleste. Men det hender at vi får spørsmål om sneakers er det samme som joggesko eller løpesko. Derfor skriver vi nå dette innlegget bare for å gjøre det helt klart hva sneakers er, men også for å forklare den morosomme grunnen til at de kalles nettopp sneakers.

 

Sneakers, også kjent som joggesko, løpesko, treningssko, atletiske sko, sportssko og mye mer er en type sko som først og fremst er designet for sport eller fysisk aktivitet. Men de har likevel i nyere tid også blitt brukt stadig mer til dagligdagse formål og som hverdagssko. Derfor er i dag den vanligste definisjonen av sneakers at det er en sko med en fleksibel såle av gummi eller syntetisk materiale med en øvre del av lær eller syntetisk materiale. Altså er definisjonen i dag veldig fleksibel.

 

Så hvorfor kalle disse skoene sneakers? Navnet er over 100 år gammelt og har opprinnelse fra USA selvom selve skoen har opprinnelse i Storbritannia. Den fleksible gummisålen og oppbygningen av skoen gjorde den nemlig så godt som lydløs slik at skoen var perfekt til å snike seg rundt - hvilket på engelsk blir "sneaking" og derav navnet sneakers. :)

 

Våre sneakers finner du her: http://www.jksko.no/sneakers

 Les mer...
18.10.2016

Tre bestselgere

Høsten er her og det synes i salgstrendene. I vår og sommer var det ballerinasko og sneakers vi solgte mest av, sensommeren og tidlig høst gikk det mye i pumps og nå har det skiftet helt over til støvler og boots. Derfor kan vi nå gi en liten oppdatert liste over hva som selger akkurat nå.

 

1. Bestselgeren i øyeblikket er Boots - Jumex v3 svart. Dette er en rålekker boot fra Jumex med flat såle og nydelig stoff med stilige pynteknapper på siden. Disse er også foret, hvilket gjør at de passer ypperlig også til vinteren. Disse koster bare 299,-

 

2. Den vi selger nest mest av for øyeblikket er Støvler/boots - Bello Star svart. Dette er en slags merge mellom gummistøvler og boots. Her er de nemlig utformet som boots med snøring hvilket gir den et stilig preg samtidig som den er laget i gummi på samme måte som en gummistøvel. Dette er altså en helt perfekt sko om du vil ha litt stil på en våt dag. Disse koster bare 199,-

 

3. Nummer tre på lista er Boots - Emilia Shoes v2 dyp blå. Dette er en skikkelig kul sko i en nydelig meget dyp blåfarge som sitter lett i øyet. Skoen har også en stilig hvit undersåle i gummi slik at ikke vann trenger opp gjennom sålen. Disse er også foret og passer derfor perfekt til kaldere dager. Disse koster bare 199,-Les mer...
17.10.2016

Nå gir vi deg enda lavere priser.

Vi har nylig gjort en strategisk beslutning hvor vi satser på lavere marginer og høyere volum. Så hva har dette å si for deg som kunde? Nå får du mye lavere priser. Faktisk er prisene i gjennomsnitt gått ned over 30%

Vi har også byttet noe i vår fraktordning hvilket nå gjør at du får A-post(1-3dager) med Posten/Bring for 99,- i stedet for servicepakke.

Disse forandringene er nå tatt i bruk og de nye prisene er på plass i butikken. Så nå er det bare å shoppe i vei. :)

 Les mer...
16.10.2016

En gentlemans (sko)triks

Det er mye man kan gjøre for å være en gentleman. Man kan holde døren, dytte på plass stolen, låne bort jakka eller ta den helt ut som Donald Duck å legge jakka i søledammen slik at partneren kan gå tørrskodd over.

 

Men det er et triks som nok slår alle og som vil imponere noe helt enormt. Så hva er trikset? Snik med noen ballerinasko når du/dere skal ut. Skal dere på fest, selskap, byen ol. kan du være sikker på en ting -høye hæler verker. Så når tiden kommer for å sette kursen hjemmover drar du fram ballerinaskoene som du snek med i baggen, posen, sekken, vesken el. Tro meg, denne imponerer ;)

 Les mer...
27.09.2016

Hva er egentlig pumps?

Spørsmålet i overskriften er noe vi spurte oss selv om ofte da vi startet jksko.no Vi kunne liksom ikke bli enige om hva som egentlig er pumps, og dersom du prøver google det eller stille spørsmålet til andre blir som regel bare situasjonen mer forvirrende. Det er nemlig en del forskjellige forklaringer og definisjoner på hva som egentlig er pumps.

 

Etter en del diskusjon og googling kom vi frem til hva vi definerer som pumps og det er dette resultatet- altså vår mening som er skrevet under.

 

Den mest utbredte definisjonen som også vi tok i bruk er at pumps har en hæl som matcher eller går i et med skoen, skoen begynner på tåtuppen(ingen utbygninger) og det som kalles "vamp" altså stoffet som går over foten skal være sømløst. Trodde du det var så enkelt? Neida..

 

Det er også en del ting en sko ikke skal ha om den skal defineres som pumps. Pumps skal nemlig ikke ha snøring, beltespenner, belter eller noen form for knytting eller knapping.

 

Og så kommer det en del ting pumps kan ha som: åpen tå, spiss tå, rund tå, ankelstropper, pynt og hæler av forskjellige typer og høyder.

 

Enkelt, ikke sant? Det virker vertfal som om det er med god grunn at få kan definere en pumps helt på prikken og at mange kun definerer pumps som sko med høye hæler..

Sjekk ut våre pumps med å klikke her eller på bildet under!Les mer...
26.09.2016

Fem morsomme skofakta.

Sko, sko og sko er stort sett det vi bruker tiden vår på her i butikken. Som regel bare i ramme alvor, men dette kan man jo bli litt lei så la oss skrive et litt morsommere innlegg om sko.

 

1. Det var opprinelig menn som bruke høye hæler. 

Da høyhælte sko ble oppfunnet var de laget for menn. Hvorfor? Fordi menn trengte hælene for å kunne holde seg oppe på hestene da hælen passet perfekt i skobøylene. Dette er også grunnen til at cowboyene brukte høye hæler på sine boots.

 

2. Grekerne fant opp platformsko- igjen for menn.

Hvorfor? Platå betydde enkelt og greit status, og jo høyere platå dess høyere status.

 

3. Sneakers fikk navnet fordi de var lydløse.

Da sneakers først ble oppfunnet hadde de en revolusjonerende såle som gjorde de bortimot lydløse og hvilket gjorde de egnet til å "sneak up". Hvor navnet sneakers kommer fra.

 

4. Skosamling er sykisk.

Ja, endelig har du en god unnskyldning for den massive skosamlingen du har hjemme i skapet, skuffer, boden, loftet og soverommet. Studier utført i USA viser nemlig at skosamling trigger en del av hjernen kalt "collecting spot" som igjen trigger lysten til å samle mer og mer og mer sko.

 

5. Kilehælen ble oppfunnet på grunn av handelskrig.

På 1940-tallet var Italia avskåret fra resten av verden med handelsblokade og andre tiltak. Dette gjorde at landet fikk stålmangel og at det dermed ble umulig for skoindustrien å lage solide nok hæler til høyhælte sko. Dermed begynte en mann kalt Salvatore Farragamo å eksprimenetere med alternativer som kork- helt til kilehælen ble resultatet. Etter bare noen få uker var kilehælen den mest populære stilen i Italia.

 

Takk for at du tok deg tid til å lese dette og ikke glem å besøke nettbutikken vår. :)Les mer...
05.09.2016

Salget fortsetter!

For øyeblikket har vi salg på alle ballerina, sneakers og sandaler. Alle disse skoene er satt ned med 30%. Salget varer ut september, så her har du absolutt mulighetten til å gjøre et kupp!

Klikk på bildet for å komme til salgssiden!Les mer...
02.09.2016

En kilehæl for deg, en kilehæl for meg.

Snakk om dyptmenende overskrift. Men sjekk ut denne stilige kilehælen fra CHC-Shoes. Lekkert svart lær med stilige sølvstriper over fronten. Med kilehælen er den også stødig å behagelig å gå på. Kun 299,-Les mer...
01.09.2016

Jumex

Tenkte å bruke denne bloggartikkelen til å skrive litt om Jumex som er det merket vi tar inn flest sko fra. Jumex er tysk design, produsert i Kina. Jumex er riktignok et stort sett ukjent merke her i Norrge, men er et ganske "mainstream" merke i Tyskland. Her har de til og med egne butikker på linje med f. eks. Adidas og Nike.

 

Jumex produserer sko til hele spekteret, de tilbyr ballerina, sneakers, pumps, boots, sandaler og mye mer. Felles for alt er at det er stilig design og produsert i god kvalitet. De fleste sko fra Jumex er merket med hva de er laget av og det er tekstil, lær og overflatebehandlet lær som går igjen.

 

Alle våre Jumexprodukter finner du her. 

 

 

 

 

 Les mer...
31.08.2016

Regnet kommer!

Da er desverre tiden kommet, høsten er her, regnet er her og vinden er her. På den positive siden er dette en alle tiders unnskyldning til å kjøpe seg nye sko, støvler, boots eller hva det måtte være. Jeg skrev i forrige innlegg om våre flotte nye støvler, mens i dag vil jeg skrive om et alternativ til de klassiske støvlene.

 

Vi har nemlig fått inn noen stilige sko som gir samme funksjon som støvler. Vanntette eller vannavstøtende sier du? Vel begge deler. De er riktignok utformet som sko og ser ut som sko, men de laget i gummi akkurat som de klassiske gummistøvlene og tåler på samme måte vann. Dette er de perfekte skoene for de som ikke er så glad i de klassiske gummistøvlene! Skoene finner du her og her.Les mer...
30.08.2016

NYHET! Støvler.

Nå har vi fått inn noen kjempestilige støvler til høsten. Disse er hellaget i gummi, med undersåle og sløyfe farget i grønn, rosa eller hvit. 

 

Dette er noe så sjeldent som en støvel som faktisk ser litt feminin ut. Vi har kanskje opplevd noen å enhver av oss hvor vanskelig det kan være å finne ikke bare en støvel som er feminin, men også billig. Her har vi altså funnet løsningen med disse stilige støvlene!Les mer...
21.08.2016

Sommeren på salg!

Sommeren nærmer seg desverre slutten(har den i det hele tatt begynt?). Men frykt ikke, her kommer vertfall en gladnyhet, nå har vi nemlig alle ballerina, sneakers og sandaler på salg med -30%!Les mer...
19.08.2016

Tre bestselgere - nummer en!

Topplasseringen går for øyeblikket til Pumps - Jumex sølv. Akkurat som nummer to på listen er også denne skoen heldekket i glitrende sølv(ser vi en trend?).

Bortsett fra dette har den en noe rundere tupp og en litt høyere hæl. Som nevnt er skoen heldekket i glitrende sølv, mens hælen er i en fin mellomhøyde(7,5cm) som gjør den lett å gå på samtidig som den løfter deg opp. Dette er en skikkelig stilig sko som vi lett forstår har tatt topplasseringen! Skoen får du her til kun 299,- Les mer...
18.08.2016

Tre bestselgere - nummer to!

Nummer to på topplisten er for øyeblikket heels - super mode sølv. Super mode er for oss et helt nytt merke som vi kun har denne modellen i, men i flere farger. Dette merket er som alle de andre vi tar inn produsert i Kina.

Denne skoen er heldekket i glitrende sølv som gir et skikkelig stilig og synlig preg. Hælen er "bare" 5cm hvilket gjør skoen lett å gå i for de fleste. Skoen får du her for kun 299,- Les mer...
17.08.2016

Tre bestselgere - nummer tre!

For øyeblikket har vi noen sko som skiller seg ut i fra resten når det kommer til salgstall. Den skoen vi selger tredje mest av er Pumps - Jumex v2 svart. Denne skoen kommer fra vårt største merke, Jumex. Jumex er et merke med opphav og design i Tyskland ,men som produseres helt og fullt i Kina, hvilket gjør at vi kan tilby lave priser på disse skoene.

Selve skoen er laget i et stilig tekstil i svart, med sølvpynt helt framme på skoen. Den har også en stilig hæl i en form som både er fin å se på, men som også er god og stødig å gå på. Skoen får du her til kun 299,- 

 

 

 

 

 

 Les mer...
08.08.2016

Gratis levering!

Etter lange diskusjoner og utregninger på bakrommet har vi bestemt oss for å gå over til en modell hvor alle kunder får gratis levering på alle kjøp. Dette kommer for vår del til å gå løs på marginene, men vi håper at tilsvarende økning i volum skal gjøre opp for dette.

For deg som kunde betyr dette at du nå får den endelige prisen på ditt kjøp uansett hvor på siden du ser. Vi håper at dette for deg vil gi økt forutsigbarhet og trygghet slik at nettopp du velger oss neste gang du skal handle sko. :)Les mer...
08.08.2016

Nyhet fra Jumex!

NYHET! Nå har vi fått inn en ny stilig pumps fra Jumex. Du får dem både i svart og champagne. Skoen er laget i tekstil med gummi under sålen og en stødig og behagelig hæl. Skoen koster kun 299,-Les mer...
28.07.2016

NYHET!

Nå har vi fått inn en ny stilig sneaker fra Jumex. Du får den både i grå, hvit og mørkeblå. Skoen er laget i tekstiil og passer veldig bra når det ikke lenger er så varmt. Skoen koster kun 199,-Les mer...
07.06.2016

Søt sommerballerina

Er du ute etter en skikkelig søt sommerballerina? Da er dette ballerinaen for deg. Denne ballerinaen er laget i blå tekstil som er pyntet med søte blomster over det hele. Skoen sitter godt på foten og er god å gå i. Prisen? Kun 229,-Perfekt til årets sommer! Skoen finner du her: http://www.jksko.no/products/ballerina-full-i-blomsterLes mer...
02.06.2016

Kuuul sandal

Er du ute etter en skikkelig kul sandal til sommeren? Da trenger du ikke lete lenger. Denne sandalen fra Kayla Shoes har en skikkelig stilig høy hæl, belter med spenner og stilig svart pynt som henger over det hele. Sandalen får du for bare 249,- her: http://www.jksko.no/products/stilig-sandal-med-halLes mer...
01.06.2016

Dagens sko

I dette blogginnlegget skal vi skrive litt om dagens utvalgte sko. Dagens utvalgte går i vår nettbutikk under navnet "sneaker i hvit og rosa" http://www.jksko.no/products/sneaker-i-hvit-og-rosa.

Dette er en skikkelig kul sko produsert av Jumex(som er et av de merkene vi tar inn mest av). Det vi liker best med denne skoen er det sommerlige og kule utrykket den presenterer samtidig som den er god og behagelig på foten, da den har myk og god tekstil på innsiden.

Hos oss er heller ikke prisen noe å klage på, her får du den nemlig til kun 229,- i en annen stor norsk nettbutikk koster den over det dobbelte(!).Les mer...