Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle
Hjem » Boots

Boots

Velkommen til JKsko.no. Vi er en skobutikk på nett som spesialiserer oss i damesko av mindre kjente merker til lave priser. Vi har et etter hvert stort sortiment som inneholder ballerinasko, boots, finsko, høyhælte sko, sandaler og sneakers. Alle sko er som nevnt fra mindre kjente merker, men uten kompromiss av kvalitet og design.

Våre boots har vi valgt å dele inn i tre forskjellige underkategorier. Disse kategoriene er skoletter, støvletter og vintersko/støvler. Dersom du går lenger ned på siden finner du en beskrivelse av disse kategoriene og du kan klikke deg videre til vår nettbutikk for å se nærmere på alle våre boots.

Klikk på bildet under for å se alle våre boots.

Vår første kategori av boots er skoletter. Dette er den mest vanlige formen for boots i dag og dekker et vidt spekte av boots. Skoletter er sko som er ankelhøye. Utover dette er det lite regler for om skoletter har høy eller lav hæl, hvilken såle de har, materiale eller pynt og lukkemåte. 

Klikk på bildet under for å se våre skoletter.

Vår andre kategori av boots er støvletter. Støvletter er i motsetning av skoletter boots som går over ankelhøyde. Også her finnes det lite andre regler når det kommer til hæl, såle, pynt, lukkemåteog materiale. Støvletter er perfekte boots for å gjøre et inntrykk eller bare for å vise hvor kul du er.

Klikk på bildet under for å se våre støvletter.


Vår tredje og siste kategori av boots er vintersko/støvler. Her finner du både vintersko og gummistøvler. Dette er kanskje ikke det første du tenker på som boots, men også dette er en type boots. Vintersko er ikke overraskende sko laget for bruk når det er høst, vinter aller bare typisk norsk vær, mens gummistøvler er laget for et skikkelig norsk regnvær.

Klikk på bildet under for å se våre vintersko og støvler.


Tusen takk for at du besøker JKsko.no og sjekker ut våre boots. Vi setter virkelig pris på det!