Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Høyhælte sko

Velkommen til JKsko.no. Vi er en skobutikk på nett som spesialiserer oss i damesko av mindre kjente merker til lave priser. Vi har et etter hvert stort sortiment som inneholder ballerinasko, boots, finsko, høyhælte sko, sandaler og sneakers. Alle sko er som nevnt fra mindre kjente merker, men uten kompromiss av kvalitet og design.

Våre høyhælte sko har vi valgt å dele inn i tre underkategorier. Disse er sko med hæl mellom 5 og 7,5cm, sko med hæl mellom 8 og 10cm og sko med kilehæl. Alle disse kategoriene inneholder flere undergrupper av sko som pumps, sandaler og andre høyhælte sko. For å se mer om våre høyhælte sko kan du bla nedover siden eller du kan klikke deg videre til vår nettbutikk med å klikke på bildene under eller velge kategori i menyen.

Klikk på bildet under for å se alle våre høyhælte sko.

Vår første kategori er høyhælte sko med høyde på hælen mellom 5 og 7,5cm. Her finner du en rekke sko av flere typer, farger, merker og ikke minst stiler. Dette er sko som er helt perfekt i de fleste sammenhenger, men som gjerne gir litt bedre balanse enn høyere sko.

Klikk på bildet under for å se våre høyhælte sko mellom 5 og 7,5cm.

Vår andre kategori av høyhælte sko er sko med hæl med høyde mellom 8 og 10cm. Også her finner du sko av flere typer, farger, merker og ikke minst stiler. Det de har til felles er høyden. Dette er sko som er helt perfekte for finere annledninger, fester eller en skikkelig kul dame.

Klikk på bildet under for å se våre høyhælte sko mellom 8 og 10cm.

Vår tredje og siste kategori av høyhælte sko er sko med kilehæl. Dette er sko laget med en sammenhengende hæl som går under hele sålen uten den typiske buen som gjerne gjennkjenner høyhælte damesko. I stedet går nemlig hæl og såle i en del hvilket gir et skikkelig inntrykk av klasse og balanse.

Klikk på bildet under for å se våre høyhælte sko med kilehæl.

Tusen takk for at du besøker JKsko.no og tusen takk for at du sjekker ut vårt utvalg i høyhælte sko. Vi setter virkelig pris på det!