Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Sneakers dame

Velkommen til JKsko.no. Vi er en skobutikk på nett som spesialiserer oss i damesko av mindre kjente merker til lave priser. Vi har et etter hvert stort sortiment som inneholder ballerinasko, boots, finsko, høyhælte sko, sandaler og sneakers. Alle sko er som nevnt fra mindre kjente merker, men uten kompromiss av kvalitet og design.

Våre sneakers til dame har vi valgt å dele inn i fire forskjellige underkategorier. Disse kategoriene med en liten produktbeskrivelse finner du lenger nede på siden.

Klikk på bildet under for å gå til hovedsiden med alle våre sneakers dame.

Den første kategorien i sneakers dame er høye sneakers. Disse skoene er enten laget med høy hæl, eller de er laget slik at de går opp til ankelen din. Dette er sko som ofte brukes fordi de er stilige og hverdagslige og skiller seg derfor litt i fra andre sneakers.

Klikk på bildet under for å gå til høye sneakers dame.

Den andre kategorien vår er lave sneakers dame. Dette er sneakers med flat såle og hæl som ikke går over eller opp til ankelen. Dette er den vanligste og mest brukte typen sneakers og den er vanlig å bruke som hverdagssko, fritidssko, joggesko, sommersko og mye mer.

Klikk på bildet under for å gå til våre lave sneakers dame.

Vår tredje kategori har vi valgt å kalle sporty sneakers. Dette er sko som er laget for å brukes i aktivitet eller bevegelse som joggesko, fritidssko, tursko og mer. Flere av disse skoene er også laget i luftig materiale som er godt og svalt på foten når du er i bevegelse.

Klikk på bildet under for å se våre sporty sneakers dame.

Vår fjerde og siste kategori for sneakers dame er tøysko. Tøysko er ganske enkelt sneakers hvor hele skoen med unntak av sålen og hælen er laget i tøy og/eller tekstil. Disse skoene brukes ofte fordi de er kule og fordi de er lette på foten og med det er den perfekte sommersko. Siden skoene også er laget i tøy eller tekstil er de ofte deilige å bruke uten sokker, hvilket er helt perfekt om sommeren.

Klikk på bildet under for å se våre tøysko av type sneakers dame.

Tusen takk for at du besøker JKsko.no og besøker våre sneakers dame, vi setter virkelig pris på det!